Tarieven

Tarieven vanaf maart 2023: 

BASISPRIJS en minimum aantal nachten: De basisprijs voor de tweepersoons studio Hevea of Liberica bedraagt € 42,50 per nacht. De basisprijs voor de vierpersoons studio Hevea bedraagt € 69,00 per nacht. U krijgt bij deze laatste een extra ruimte met twee éénpersoons bedden en een eigen overdekt en geheel afgeschermd terras met zitmeubilair.

Het aantal nachten dat minimaal geboekt moet worden is twee en dat moet minimaal een dag van te voren zijn gemeld.

MAALTIJDEN: U kunt bij ons maaltijden afnemen. Dit graag vroegtijdig met Jenny afstemmen i.v.m. inkoop en haar andere verplichtingen.

De kosten voor een ontbijt en een lunch bedragen elk € 7,50 en een warme maaltijd € 14,50 (twee gangen + koffie / thee).

In oktober 2022 zijn we als proef gestart met het laten verzorgen van de warme maaltijd door een buurtbewoner.

KOOKWORKSHOPS (roti, pom enz.) Afhankelijk van de keuze variërend tussen € 12,50 en € 19,50 (inclusief maaltijd en drinken).

De prijzen zijn inclusief administratie- en schoonmaakkosten.

Borg: in beginsel vragen wij geen borg, maar we houden het recht dit toe te passen. Als er zich geen opzettelijke schade en of vermissing heeft voorgedaan dan zal het bedrag van de borg binnen één week worden teruggestort. De hoogte van de eventuele borg bedraagt € 100,00.

De reservering wordt definitief als de aanbetaling van 50% van de huurprijs (met eventuele borg) is voldaan. U ontvangt hiervoor een “tikkie” of factuur. Er kan op zowel een Nederlandse als Surinaamse bankrekening worden overgemaakt. Betaling middels PayPal is ook mogelijk.

Voor ingezetenen die op het laatste moment boeken, geldt dat de huurprijs bij aankomst moet worden voldaan.