Guesthouse La Ressource

Tarieven

Tarieven vanaf 2019: 

De basisprijs voor de 2-persoons studio Hevea of Liberica bedraagt € 35,00 per nacht. Een studio wordt voor minimaal 2 nachten verhuurd (uitzonderingen in overleg).

De basisprijs voor de 4-persoons studio Hevea bedraagt € 60,00 per nacht. U krijgt een extra ruimte met 2 éénpersoons bedden en een eigen overdekt en geheel afgeschermd terras met zitmeubilair.

De prijs voor een extra persoon in studio Liberica bedraagt € 15,00 per nacht.

Voor kort verblijf (tot en met 3 nachten) rekenen wij een toeslag van € 5,00 per nacht per studio en € 7,50 per nacht voor studio Hevea bij een gebruik van meer dan twee personen.

MAALTIJDEN:

Bij aankomst in Suriname en bij verblijf vanaf 1 week, wordt u de dag na aankomst een gratis ontbijt aangeboden. Dit omdat u niet de mogelijkheid heeft gehad om boodschappen te doen.

U kunt bij ons ook maaltijden afnemen. De kosten voor een ontbijt en een lunch bedragen elk € 6,50 en een warme maaltijd € 12,50 (twee gangen + koffie / thee).

De prijzen zijn inclusief administratie- en schoonmaakkosten.

KINDERKORTING
Voor kinderen tot 12 jaar geldt een korting van 50% op de huurkosten. 
KOOKWORKSHOPS (roti, pom enz.)  
Afhankelijk van de keuze variërend tussen € 12,50 en € 19,50
(inclusief maaltijd en drinken).
MASSAGE  
Wordt door een gediplomeerd masseuse op de locatie verzorgd.
Tarief 2020: 120 SRD voor 1 uur  
FIETSEN  
Huurprijs per dag is € 5,00 per fiets; bij verblijf vanaf 1 week is dit gratis.   
VISATTRIBUTEN  
Huurprijs per dag is € 3,50; bij verblijf vanaf 1 week is dit gratis.     

Borg en reservering: de borg bedraagt € 150 euro. Dit bedrag zal na eventuele verrekening met verwijtbare schade en/of vermissing binnen 8 dagen na vertrek op het door u aangegeven bankrekeningnummer worden teruggestort.

De reservering wordt definitief als de aanbetaling van 50% van de huurprijs met borg is voldaan. U ontvangt hiervoor een factuur.