Guesthouse La Ressource

Tarieven

Tarieven vanaf augustus 2020: 

BASISPRIJS: De basisprijs voor de tweepersoons studio Hevea of Liberica bedraagt € 35,00 per nacht. De basisprijs voor de vierpersoons studio Hevea bedraagt € 60,00 per nacht. U krijgt bij deze laatste een extra ruimte met twee éénpersoons bedden en een eigen overdekt en geheel afgeschermd terras met zitmeubilair. De prijs voor een extra bed of persoon in de tweepersoons studio’s bedraagt € 15,00 per nacht.

TOESLAG KORT VERBLIJF: Voor kort verblijf (tot en met twee nachten) rekenen wij een toeslag van € 5,00 voor de eerste overnachting en € 2,50 voor de tweede overnachting. Bij de vierpersoons studio Hevea is de toeslag resp. € 7,50 en € 5,00. Vanaf drie nachten geldt de basisprijs.

MAALTIJDEN: Bij aankomst in Suriname en bij verblijf vanaf één week, wordt u de dag na aankomst een gratis ontbijt aangeboden. Dit omdat u niet de mogelijkheid heeft gehad om boodschappen te doen.

U kunt bij ons ook maaltijden afnemen. De kosten voor een ontbijt en een lunch bedragen elk € 6,50 en een warme maaltijd € 12,50 (twee gangen + koffie / thee).

De prijzen zijn inclusief administratie- en schoonmaakkosten.

KOOKWORKSHOPS (roti, pom enz.)  
Afhankelijk van de keuze variërend tussen € 12,50 en € 19,50
(inclusief maaltijd en drinken).
MASSAGE  
Wordt door een gediplomeerd masseuse op de locatie verzorgd.
Tarief 2020: 125 SRD voor één uur  
FIETSEN  
Huurprijs per dag is € 5,00 per fiets; bij verblijf vanaf één week is dit gratis.   
VISATTRIBUTEN  
Huurprijs per dag is € 3,50; bij verblijf vanaf één week is dit gratis.     

Borg en reservering: de borg bedraagt € 150 euro. Dit bedrag zal na eventuele verrekening met verwijtbare schade en/of vermissing binnen acht dagen na vertrek op het door u gebruikte bankrekeningnummer worden teruggestort.

De reservering wordt definitief als de aanbetaling van 50% van de huurprijs met borg is voldaan. U ontvangt hiervoor een factuur.