Tarieven

Tarieven vanaf augustus 2020: 

BASISPRIJS: De basisprijs voor de tweepersoons studio Hevea of Liberica bedraagt € 35,00 per nacht. De basisprijs voor de vierpersoons studio Hevea bedraagt € 60,00 per nacht. U krijgt bij deze laatste een extra ruimte met twee éénpersoons bedden en een eigen overdekt en geheel afgeschermd terras met zitmeubilair. De prijs voor een extra bed in de tweepersoons studio’s bedraagt € 15,00 per nacht.

Voor ingezetenen geldt dat er geen kosten voor een extra persoon in rekening wordt gebracht indien de huurder zelf het beddengoed en waslinnen meeneemt. Wij stellen dan per studio een luchtbed ter beschikking.

MAALTIJDEN: Bij aankomst in Suriname en bij verblijf vanaf één week, wordt u de dag na aankomst een gratis ontbijt aangeboden. Dit omdat u niet de mogelijkheid heeft gehad om boodschappen te doen.

U kunt bij ons ook maaltijden afnemen. De kosten voor een ontbijt en een lunch bedragen elk € 6,50 en een warme maaltijd € 12,50 (twee gangen + koffie / thee).

De prijzen zijn inclusief administratie- en schoonmaakkosten.

KOOKWORKSHOPS (roti, pom enz.)  
Afhankelijk van de keuze variërend tussen € 12,50 en € 19,50
(inclusief maaltijd en drinken).
MASSAGE  
Wordt door een gediplomeerd masseuse op de locatie verzorgd.
Tarief 2022: 250 SRD voor één uur  
FIETSEN  
Huurprijs per dag is € 5,00 per fiets; bij verblijf vanaf één week is dit gratis.   
VISATTRIBUTEN  
Huurprijs per dag is € 3,50; bij verblijf vanaf één week is dit gratis.     

Borg: in beginsel vragen wij geen borg, maar we houden het recht dit toe te passen.

Als er zich geen opzettelijke schade en of vermissing heeft voorgedaan dan zal het bedrag van de borg binnen één week worden teruggestort. De hoogte van de eventuele borg bedraagt € 100,00.

De reservering wordt definitief als de aanbetaling van 50% van de huurprijs (met eventuele borg) is voldaan. U ontvangt hiervoor een factuur.

Voor ingezetenen die op het laatste moment boeken, geldt dat de huurprijs bij aankomst moet worden voldaan.