Ons guesthouse

Ons guesthouse is vernoemd naar de voormalige koffieplantage die hier was gevestigd. Het is kleinschalig van opzet en heeft daarmee een huiselijke sfeer. Met twee zeer ruime, inpandige twee (tot vier)persoons studio’s die de namen Hevea en Liberica dragen. Ook deze namen zijn gerelateerd aan de koffie plantcultuur.

Studio Hevea is met een extra ruimte uit te breiden tot een vierpersoons verblijf en dan heeft u tevens de beschikking over een eigen overdekt en geheel afgeschermd terras. In totaal kunnen we aan zes tot acht personen onderdak bieden.

FOTO’S STUDIO HEVEA

FOTO’S STUDIO LIBERICA

Op het erf bevinden zich verder een berging, een buitentoilet, een wasruimte, een buitenkeuken en een ruim prieel (met verdieping) aan het water. Vanaf medio januari 2019 beschikken wij over een eigen zwembad.

In de directe omgeving zijn er restaurants, markten en supermarkten, maar ook een pinautomaat voor internationaal gebruik.

Boerenmarkt

Nachtrust: een goede nachtrust is belangrijk en daarom zijn onze studio’s voorzien van kwalitatief goede eenpersoons boxspring bedden.

Airco: beide studio’s zijn voorzien van een moderne airco waarbij de extra ruimte in studio Hevea een plafondventilator heeft.

Electriciteit: de studio’s hebben zowel 110 als 220 volt aansluiting.

WiFi: er is gratis draadloos internet beschikbaar (glasvezel).

Maaltijden: u kunt buiten de deur gaan eten, maar u kunt ook gebruik maken van onze buitenkeuken. Op korte afstand zijn er markten en supermarkten zodat u zelf uw maaltijd kunt samenstellen. U krijgt de kans om exotische gerechten te bereiden en met specerijen te experimenteren. Jenny kan u hierbij helpen maar is ook bereid tegen vergoeding een maaltijd te serveren (zie tabblad Tarieven).

Bereikbaarheid: het guesthouse ligt tussen Lelydorp en Domburg en is zowel vanuit de luchthaven Zanderij als de stad Paramaribo goed bereikbaar via de Martin Luther Kingweg (Highway – afslag Rock Oil ). Het guesthouse is tevens een goede uitvalsbasis voor trips naar het binnenland.

Openbaar vervoer: op ca. 500 meter is er een bushalte. Er is geen concrete dienstregeling, maar na de ochtend neemt de frequentie in het aantal ritten af. Leuk om een keertje meegemaakt te hebben.

Autohuur: voor het huren van een auto beschikken wij over een betrouwbaar adres met concurrerende prijzen. De auto wordt aan huis gebracht en aan het einde van de huurperiode weer opgehaald. Als extra service biedt deze ondernemer vervoer van en naar de luchthaven aan.

Het programma Maps.me is gratis op uw telefoon te downloaden en off line te gebruiken. U kunt zonder data te verbruiken navigeren dankzij de GPS functie. Een heel handig hulpmiddel als u een auto huurt of er met de fiets op uitgaat.

Taxi: er is een groot aanbod van taxi’s die u op elke gewenste plek kunnen brengen of halen.

Fietsen: wij beschikken over 2 fietsen, 1x dames en 1x heren. Beide voorzien van versnellingen en een fietstas. Gebruik is vrij bij verblijf van minimaal één week. In de overige gevallen geldt een dagprijs.

Kostenloos beschikbaar: draadloos internet (glasvezel), documentenkluisje, barbecue, rookoven, fotostatief en verrekijker.

Daarnaast wordt u de eerste ochtend na aankomst in Suriname een gratis ontbijt aangeboden bij een verblijf vanaf één week evenals het vrij gebruik van fietsen, vishengels en een visbootje.

Genieten van een home brewed beer.